Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tenisz

tenisz-profi-kicsi.jpg

Tenisz szakosztályunk jó néhány éve Niederleitner Tamás vezetésével működik Budapest III. kerületében a Márton úti sporttelepünkön. E szakosztály már működött a nyolcvanas években de megszűnésre kényszerült a megváltozott körülmények miatt. Az újjáélesztett szakosztály három salakos teniszpályával várja minden korosztály jelentkezését minden évszakban.

Teniszezni vágyók jelentkezhetnek Lengyel Máténál a 36 20 5065640 telefonszámon.

 

____________________________________________________________________

 

A Tenisz szakosztály a 2012-13. évben is aktívan működött. Szerepeltünk az országos évkönyvben is amely lehetővé tette, hogy igazolhattunk és versenyeken is részt vehettünk. Indítottunk a Bp. 3/A osztályban csapatot és veterán korosztályban is szerepeltünk. Jelenleg 6 csapat között a középmezőnyben vagyunk.

Július 28-án már második alkalommal nálunk rendezi meg éves rajongói összejövetelét Szávay Ágnes.

_____________________________________________________________________________________

 

A tagság létszáma 2013-14. évben nem változott, többnyire a senior korosztály képviselteti magát. Indítottunk csapatot a Budapest 3/A osztályban és ott a harmadik helyezést értük el. Az utóbbi időben gyerekcsoportot is létrehoztunk amely majd remélhetőleg az utánpótlást fogja adni.

________________________________________________________________________________

Szakosztályunk az elműt években is jó eredményekkel működött, ahogyan jelenleg is. A 2017. évre tervezünk változásokat a még eredményesebb szereplés érdekében. Tagság bővítésére is számítunk, így újabb jelentkezőket várunk szakosztályunkba.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Köszönöm a bizalmat a tenisz szakosztály vezetői posztjàn. Külön köszönet Niderleitner Tamàs leköszönő elnöknek a részletes helyzetjelentésért. Igyekezni fogunk fiatalos lendülettel ellàtni a klub körüli teendőket.
Terveink között szerepel a lehető legrövidebb időn belül újra elindulni a budapesti csapat-bajnoksàgban. Nagy örömünkre, nem csak a jelen, de a jövő is megoldottnak làtszik, hiszen folyamatosan bővülő létszàmú serdülő edzéseinken is mindenki a versenyhelyzeteket keresi.
Bízom benne, hogy a következő szezonban már csapatunk eredményeiről is beszámolhatunk.
Eredményes sport évet kívánunk minden társ szakosztálynak.
Sporttársi tisztelettel,
Lengyel Máté

2017 október 17-re tervezzük a sàtoràllìtàs. Vàrunk mindenkit szeretettel. Jelentkezni tovàbbra is a +36205065640-es telefonszàmon, Lengyel Màténàl lehet. Jó jàtékot kìvàn, a Külkereskedelmi Sport Club tenisz szakosztàlya.